Geschiedenis Nederlands Francais Engels

Mia Monta is één van de weinige overgebleven Belgische collecties die in eigen atelier gemaakt worden op maat.

De perfecte pasvorm en de persoonlijke service hebben het bedrijf dan ook zijn faam bezorgd, zodat zelfs bruidjes buiten de landsgrenzen hun weg vinden naar het landelijke Sint-Maria-Oudenhove.

Dankzij de vele jaren ervaring van de zaakvoerders Ludo en Nadine worden de bruidjes met raad en daad bijgestaan bij het zoeken naar de ideale, stijlvolle, romantische, originele maar vooral perfect passende jurk.

De bruid wordt altijd op afspraak ontvangen om op zo'n aangenaam mogelijke en rustige manier de collecties te bekijken en informatie te krijgen.

Bij exclusieve ontwerpen wordt de styliste Virginie aangesproken en maakt zij voor de klant een schets van de gewenste bruidsjurk.

Ook in suite kledij is het assortiment meer dan ruim. Zo kunnen de klanten naar eigen wens hun ensemble samenstellen. Topjes kunnen zowel verkregen worden met broeken, korte rokjes, of lange rokken m.a.w. naar ieders idee en naar het gewenste budget.

Ook voor de volslanke dames zijn er de aangepaste modellen te verkrijgen.

En voor de toekomstige mama's wordt alles perfect op maat gemaakt en bijgewerkt tot 2 of 3 dagen voor het feest.

Om de look helemaal af te werken kunnen schoenen ingekleurd worden en tasjes in de stof van het ensemble verkregen worden.

Hoeden, aangepaste lingerie, kroontjes, haarstukjes en juwelen zorgen voor de finishing touch.

Geschiedenis
info@miamonta.be | Brakelstraat 79 | 9620 Zottegem | Tel: 09/3601211
Alle rechten voorbehouden - Webdesign & Hosting by vdbweb